skip to main content

22 01 2020

Dodeljeni grantovi u okviru drugog poziva za dostavljanje predloga projekata

Ove nedelje završili smo sve proceduralne aktivnosti u procesu dodele sredstava iz našeg programa grantova, u okviru drugog poziva za dostavljanje predloga projekata.

18 11 2019

Centar za evropske politike predstavio preporuke za zaštitu potrošača u izvršnom postupku

Kakav je položaj dužnika u izvršenju? Šta da radite kada Vam stigne rešenje o izvršenju od javnog izvršitelja zbog neizmirenih računa za komunalne usluge?

28 10 2019

Forum sudija Srbije završio projekat ’Analiza sporova male vrednosti’

Današnjim predstavljanjem u Aero klubu u Beogradu, Forum sudija Srbije završio je implementaciju projekta „Analiza sporova male vrednosti“.

27 09 2019

Grantovi: poziv za podnošenje predloga projekata otvoren do 25.10.2019.

USAID-ov Projekat vladavine prava objavio je danas drugi poziv za dostavljanje predloga projekata u okviru našeg programa grantova

19 06 2019

Konferencija o unapređenju položaja sudijskih pomoćnika

Danas su na konferenciji održanoj u hotelu ’Moskva’ u Beogradu naši partneri iz Udruženja sudija prekršajnih sudova, Udruženja sudijskih i tužilačkih pomoćnika i Beogradske konferencije pravnika predstavili dve analize na temu trenutnog položaja sudijskih pomoćnika i preporuka za njihovo unapređenje.

14 06 2019

Zaštita potrošača u izvršnom postupku

Tokom prve dve nedelje juna, naši partneri iz Centra za evropske politike (CEP) koji realizuju projekat 'Pristup pravosuđu u izvršnim postupcima - izgradnja modela kroz perspektivu zaštite potrošača' u okviru programa grantova, održali su dva događaja - u Leskovcu i Beogradu

04 12 2018

Dodeljeni grantovi za četiri organizacije civilnog društva

Saradnja sa partnerima na aktivnostima koje doprinose ostvarenju ciljeva USAID Projekta vladavine prava, ali istovremeno jačaju i učestvovanje civilnog društva u unapređenju vladavine prava

05 09 2018

Poziv za predloge projekata u okviru programa grantova

USAID Projekat vladavine prava danas je objavio poziv za podnošenje predloga projekata u okviru našeg programa grantova.

VRH